Image Alt

Onze BSO

Welkom bij Sport BSO HI3!

Sport BSO HI3 is een onderdeel van kinderdagverblijf De Berenboot en sinds 2013 een begrip in Bavel en omgeving. Het is dé plek voor je kind om na schooltijd kennis te maken met verschillende sporten.

Ons doel is het bijdragen aan een gezonde levensstijl van onze jeugd. Centraal voor ons staat dat een kind plezier kan beleven tijdens het uitoefenen van een sport.

Onze BSO heeft een gezellige ruimte waar je kind na schooltijd ontvangen wordt. Hier kan hij of zij even bijkomen van school met een koekje en wat drinken om daarna te kiezen voor een activiteit die het graag wil doen.

Wij streven ernaar een maandprogramma te bieden waarin kinderen vooraf een keuze kunnen maken aan welke sport zij die maand willen deelnemen. De sportactiviteit wordt aangeboden tussen 16:15 en 17:15 uur. Iedere maand heeft je kind de mogelijkheid om te kiezen uit 2 verschillende sporten. Binnen ons sportprogramma proberen wij samen te werken met verschillende sportverenigingen in Bavel.

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om niet te sporten en daarom bieden wij ook een creatief programma aan. Denk hierbij aan knutselen, bakken, hutten bouwen etc. Uiteraard kan je kind ook ervoor kiezen om even lekker te relaxen, een boek te lezen, een spelletje te spelen, lekker te tutten of alvast wat huiswerk te maken.

Er is dus echt voor ieder kind een passende activiteit!

Halen en brengen

We halen de kinderen op bij de basisscholen De Toermalijn en De Spindel. De allerkleinste kinderen worden opgehaald met de BSO-bus. Uiteraard zijn de medewerkers die de BSO-bus besturen hiertoe bevoegd. De oudere kinderen gaan onder begeleiding lopend of per fiets naar de BSO.